Produsele noastre

      TERMENI SI CONDITII

               cevaSimplu.ro va pune la dispozitie posibilitatea achizitionarii de produse prin sistemul national de licitatii publice (SEAP)

               1. Livrare & Transport (comenzile pe site se pot face non-stop)            

               Comenzile plasate pana la ora 12:00 vor fi procesate in aceeasi zi. Comenzile plasate dupa aceasta ora vor fi procesate a doua zi lucratoare. Dupa procesarea comenzii, durata de livrare este de 24-48 ore. Greutatea maxima admisa pentru un colet este de 50 kg. Momentan, plata coletului se va face doar ramburs (la ridicarea coletului de la curier).

               Cost transport (oriunde in tara, si fara sa adaugam km exteriori): 

 0.1 - 1 kg = 14.50 lei

    1 - 2 kg = 15.50 lei 

    2 - 10 kg = 18.90 lei 

  10 - 20 kg =  24.90 lei 

  20 - 30 kg = 33.50 lei

  30 - 40 kg = 44.90 lei

  40 - 50 kg = 52.50 lei

*Preturile includ TVA.

               2. Confidentialitate - Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).

Informatiile personale furnizate sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. SC ADN 23 Fitness SRL, CUI: 27315159, J21/312/25.08.2010, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
              Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul 0762.830.792 In cazul in care aveti comentarii referitoare la aspectul confidentialitatii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0762.830.792

Informatiile de orice natura furnizate de catre cumparator/client vanzatorului, vor ramane in proprietatea vanzatorului. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de cumparator/client cu privire la comanda/contract fara consimtamantul prealabil scris al vanzatorului.

                Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului. cevaSimplu.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

                Prin inscrierea in baza de date a cevaSimplu.ro, clientul/cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai cevaSimplu.ro: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care cevaSimplu.ro poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si/sau a serviciilor, etc.

             3. POLITICA DE RETURNARE  - In cazul in care produsul comandat prezinta defectiuni sau nu corespunde cu prezentarea sa, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 de zile de la primirea comenzii.
              Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail. 
              Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, fara costurile livrarii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 30 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare intr-un cont bancar transmis de dumneavoastra numai dupa ce produsul retras va ajunge la sediul nostru in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura/bon fiscal). Pentru returnarea contravalorii produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (daca acest lucru nu a fost semnalat deja).
               Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Str Maramures, Nr. 7, Urziceni, Ialomita , fara intarzieri nejustificate. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

                In cazul in care clientul/cumparatorul solicita retragerea din contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care comanda este achitata, vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data intrarii in posesia produsului/produselor respective, in starea initiala de dinaintea expedierii catre cumparator (fara deteriorari, fara defecte, impreuna cu bonul sau factura fiscala). In cazul retragerii unei comenzi, dupa receptionarea acesteia, clientul este raspunzator de costul returnarii produsului/produselor.

               Va rugam sa luati in considerare ca produsele cosmetice, cele de ingrijire personala sau din gama detergenti, desfacute si utilizate care nu reprezinta un defect calitativ si nu sunt expirate, nu pot fi returnate, din motive de sanatate. In conformitate cu legislatia uniformizata a Uniunii Europene, toate produsele cosmetice au lipit pe ambalaj o pictograma (un desen ce reprezinta o cutie rotunda desfacuta si un numar). Numarul trecut pe aceasta pictograma reprezinta numarul de luni al termenului de valabilitate al produsului din momentul in care acesta a fost deschis. Spre exemplu un produs cu pictograma M24 poate fi folosit timp de 24 de luni din momentul in care a fost deschis. In cazul produselor cu termen de valabilitate mai mare de 36 de luni pictograma este M36.

                4. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR- Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul vanzatorului).

                5. DOCUMENTE CONTRACTUALE/procedura - Prin inregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonica, mail, sms) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre cumparator, dupa efectuarea comenzii are rol strict de informare si reprezinta acceptarea comenzii. Dupa acest pas, urmeaza verificarea stocului, iar partea finala este reprezentata de confirmarea catre client  (sms/mail/telefonic) prin notificarea de expediere a comenzii.In cazul in care unul dintre furnizori ramane fara stoc pentru unul sau mai multe produse, cantitatea produselor din comanda se va modifica conform acestui stoc (diminuare), cumparatorul fiind anuntat telefonic sau prin email de acest fapt, urmand a i se comunica ce cantitate de produse i se mai poate livra, iar diferenta de bani pentru produsele care nu mai sunt pe stoc fiind returnata. Contractul se considera incheiat intre vanzator si cumparator in momentul primirii de catre cumparator de la vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau sms a notificarii de expediere a comenzii. Comanda este considerata finalizata, in momentul in care clientul primeste notificarea (sms/mail) prin care este anuntat ca expedierea comenzii a fost efectuata.Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre vanzator pe site vor sta la baza contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre vanzator sau un furnizor al acestuia pentru bunurile achizitionate.

                 6. ALTE INFORMATII SI CONDITII:

                 Toate tarifele aferente bunurilor si/sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

                 In cazul platilor online vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai cumparatorul.

                 Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor si/sau a serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia.

                Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta. Sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
a) neacceptarea de catre banca emitenta a cardului cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
b) invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de cevaSimplu.ro, in cazul platii online;
c) datele furnizate de catre client/cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite cumparatorului factura/bonul fiscal aferent comenzii ce contine bunuri si/sau servicii vandute de cevaSimplu.ro, cu exceptia bunurilor si/sau serviciilor vandute de partenerii cevaSimplu.ro, precum şi pentru orice alte plati aferente comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in contul cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de cumparator in contul sau.

                Pentru a corecta o comunicare a facturii aferente comenzii, cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in cont.

                Prin trimiterea comenzii, cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre cevaSimplu.ro in contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in contul sau.

                Fotografiile produselor afisate au caracter informativ si pot aparea diferente intre aceasta si realitate; si pot prezenta accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului, sau nu pot prezenta aceste accesorii, chiar daca sunt prezentate in pachetul standard al unui produs. Toate promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania.

                Produsele care sunt in oferta, sunt disponibile in limita stocurilor disponibile alocate campaniei respective.

                In cazul in care, pentru o comanda, valoarea acesteia depaseste suma de 500 ron (taxa transport inclusa) cevaSimplu.ro isi rezerva dreptul de a solicita plata in avans pentru comanda respectiva.

                Prin confirmarea comenzii, confirmati acordul dvs. cu „Termeni si Conditii” precum si „Politica de returnare produse” si „Garantie”. Va rugam sa verificati integritatea coletului si a produselor in prezenta curierului. Transportatorul si furnizorii nostrii nu vor accepta reclamatii ulterioare. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizori, producatori, sau reprezentanti oficiali; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constitue obligativitate contractuala. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara nicio notificare in prealabil.

                7. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

                Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, cevaSimplu.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

                 Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe cevaSimplu.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

                 Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a cevaSimplu.ro si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre cevaSimplu.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre cevaSimplu.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre cevaSimplu.ro atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

                Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

                Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate catre SC ADN 23 Fitness SRL, Str. Perilor, Nr. 2 Bloc U5, Scara A, Ap. 10, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi: de doua ori pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate; sa interviti asupra datelor transmise; sa va opuneti sau sa solicitati stergerea prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara.

                Astfel, cevaSimplu.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

                cevaSimplu.ro nu promoveaza spam-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul cevaSimplu.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

               De asemenea, cevaSimplu.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.
               Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

               Campania Asevi Max: Reducerea de 50% se poate folosi o singura data per comanda, la achizitionarea unui detergent Asevi Max.

                                                                           ATENTIE !

               cevaSimplu.ro comercializeaza produse care pot fi daunatoare pentru mediu: respectati modul corect de depozitare sau reciclare conform etichetelor respective. Deasemenea recipientele sub presiune: nu trebuie expuse la soare si la temperaturi care depasesc 50 grade Celsius. Nu trebuie gaurite sau introduse in foc, chiar si dupa utilizarea completa. Nu se pulverizeaza spre o flacara deschis sau un material incandescent. A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei (fumatul interzis in apropierea lor). Nu lasati la indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii si nu inhalati continutul. Nu aplicati pe pielea iritata. Nu aplicati pe sau prin haine. Evitati inhalarea. A se utiliza numai in locuri bine aerisite, evitati pulverizarea prelungita. Inainte de folosirea oricarui produs de pe site-ul noustru este imperativ sa cititi cu atentie eticheta cu instructiunile de folosire, sau ne puteti contacta la oricare nr de contact de pe site-ul nostru, pentru eventuale intrebari; cevaSimplu.ro nu va fi raspunzator pentru eventualele incidente.


Meniu